TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Modele de cereri şi acţiuni în justiţie (Ediţia a doua revăzută şi adăugită) TR-VLZ-MDCIAN-15-P-001
Modele de cereri şi acţiuni în justiţie (Ediţia a doua revăzută şi adăugită)
Vezi
galerie

Modele de cereri şi acţiuni în justiţie (Ediţia a doua revăzută şi adăugită)

de Vlad Zamfirescu

Titlu apărut în colecția Drept la Trei

Id: #241145

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prezenta lucrare se adresează avocaţilor definitivi şi celor stagiari, consilierilor juridici, tuturor practicienilor dreptului, studenţilor la facultăţile de drept şi, în acelaşi timp, vine în sprijinul celor care, deşi nu sunt practicieni ai dreptului sau nu au studii juridice, doresc să îşi conducă singuri procesele sau să înţeleagă cum trebuie pornite acestea.

Cartea conţine în Partea I modele de cereri pentru principalele tipuri de procese de drept civil şi dreptul familiei, redactate conform dispoziţiilor şi instituţiilor de drept din Noul Cod Civil şi prezentate în ordinea capitolelor acestuia.

În Partea a II-a sunt prezentate modele ale acţiunilor din materia legilor speciale ale restituirii proprietăţilor (legile fondului funciar, Legea nr. 10/2001, Legea nr. 247/2005), astfel cum au fost conturate aceste acţiuni în practica solicitării controlului judecătoresc asupra modului de aplicare a procedurilor de restituire a imobilelor ori de acordare a măsurilor reparatorii de către instituţiile administraţiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vlad Zamfirescu

Data apariției: iulie 2015

ISBN: 978-606-719-407-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei