TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 52,98 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 03.08.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dreptul asigurărilor. Curs universitar

Vasile Nemeş
Stoc furnizor
PREȚ: 52,98 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 03.08.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
In contextul actual al economiei de piata marcata de fluctuatii si incertitudini financiare, asigurarea se impune ca o componenta necesara in...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-888-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dreptul asigurărilor. Curs universitar

MAI MULTE DESPRE CARTE

In contextul actual al economiei de piata marcata de fluctuatii si incertitudini financiare, asigurarea se impune ca o componenta necesara in activitatea persoanelor fizice si juridice. Lucrarea de fata examineaza atat aspectele teoretice, cat si cele practice specifice operatiunilor de asigurare, acordand o atentie deosebita reglementarilor noului Cod civil, normelor europene si celor emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Sunt analizate: terminologia specifica; particularitatile activitatii de asi­gurare si societatile de asigurare; redresarea financiara si falimentul societatilor de asigurare; contractul-cadru de asigurare si principalele categorii de asigurari (asigurarea de persoane; asigurarile de credite, de garantii si de riscuri financiare; asigurarea de raspundere civila). Dintre acestea, o atentie speciala este acordata asigurarilor obligatorii: asigurarea obligatorie de malpraxis medical; asigurarea obligatorie R.C.A. si asigurarea obligatorie a locuintelor.

Autorul este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti. Dubla sa experienta de teoretician si practician ofera o abordare completa, lucrarea fiind un instrument indispensabil deopotriva pentru studentii facultatilor de drept, cat si pentru toti cei interesati de elementele esentiale ale activitatii de asigurare.

Autor: Vasile Nemeş
Data apariției: octombrie 2012
Editura: Hamangiu
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, dreptul asigurărilor, cursuri de drept

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus