TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept constituţional

Ştefan Deaconu
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
La elaborarea prezentului curs a fost valorificata atat doctrina romana si straina de drept constitutional, cat si jurisprudenta Curtii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-923-2
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept constituţional

MAI MULTE DESPRE CARTE

La elaborarea prezentului curs a fost valorificata atat doctrina romana si straina de drept constitutional, cat si jurisprudenta Curtii Constitutionale a Romaniei din cei 20 de ani de existenta a acestei instante de contencios constitutional.
De asemenea, autorul a avut in vedere calitatea Romaniei de stat membru al Uniunii Europene si tendintele actuale in ceea ce priveste extinderea ideii de „constitutie” si „constitutionalism”. Asa se face ca in curs, sunt tratate teme relativ noi pentru ramura dreptului constitutional romanesc, precum: raportul dintre ordinea juridica nationala si ordinea juridica a Uniunii Europene, ideea de constitutionalism la nivelul statelor membre ale UE, cetatenia UE, corelatia dintre drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor romani si drepturile si libertatile prevazute in Carta drepturilor fundamentale a UE, partidele politice de la nivelul UE sau natura juridica a UE, etc.

Autor: Ştefan Deaconu
Data apariției: august 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 344
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept constituţional

Opinia cititorilor