TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept comercial. Profesioniştii-comercianţi

Smaranda Angheni
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Lucrarea a fost elaborata intr-un moment istoric deosebit de dificil pentru „soarta” dreptului comercial, in conditiile unificarii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0153-4
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept comercial. Profesioniştii-comercianţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea a fost elaborata intr-un moment istoric deosebit de dificil pentru „soarta” dreptului comercial, in conditiile unificarii dreptului privat. Cu toate acestea, fara a ignora in totalitate disputele doctrinare privind autonomia dreptului comercial, in conditiile legislative actuale, consideram ca este necesara o analiza detaliata cu valente teoretice si practice a regimului juridic si, in special, a statutului juridic a unei categorii importante de profesionisti, respectiv a profesionistilor-comercianti.

Unificarea dreptului privat prin „absorbtia” dreptului comercial de catre dreptul civil nu a adus modificari substantiale continutului legislatiei speciale care reglementeaza categoria profesionistilor-comercianti.
In aceste conditii, lucrarea analizeaza legislatia aplicabila profesionistilor-comercianti, doctrina si jurisprudenta, in corelatie cu dispozitiile Noului Cod civil si chiar ale Noului Cod de procedura civila.

Lucrarea este destinata tuturor celor care studiaza si aprofundeaza problematica profesionistilor-comercianti, fie ca acestia sunt studenti, auditori de justitie, fie masteranzi, doctoranzi, in general, teoreticieni si practicieni.

Autor: Smaranda Angheni
Data apariției: martie 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 328
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul afacerilor, drept comercial

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus