TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dreptul protecției mediului CB-MID-DREPTM-10-N-001
Dreptul protecției mediului
Vezi
galerie

Dreptul protecției mediului

de Gheorghe Durac

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #214922

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Regimul juridic al răspunderii în domeniul mediului
 

Descriere produs

Volumul Dreptul protecției mediului. Regimul juridic al răspunderii în domeniul mediului tratează, sub aspect doctrinar și legislativ, probleme de protecția mediului, corespunzător cerințelor actuale și viitoare, precum și provocărilor climatice cu care se confruntă omenirea. Sunt supuse analizei cele mai recente acte normative în domeniu, care reglementează noile relații sociale din sfera protejării, conservării și dezvoltării mediului natural și antropic.

 

Cartea reprezintă un instrument de orientare într-o legislație complexă și variată, aflată într-o permanentă dinamică și dificil de monitorizat. Parcurgând cuprinsul și conținutul lucrării, cititorului îi va fi facil să identifice rapid aspectele doctrinare și legislative de care este interesat.

 

Acest curs se dorește a fi un material util pentru informarea și documentarea studenților și, în egală măsură, a practicienilor și a tuturor persoanelor interesate de domeniul protecției mediului, extrem de vast și actual pentru societatea contemporană.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gheorghe Durac

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-27-2190-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu