TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept civil. Proprietatea intelectuală

Ligia Cătuna Dănilă
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Intrarea in vigoare a Noului Cod civil a determinat o regandire si o reasezare a proprietatii intelectuale in cadrul dreptului civil. Noile...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0150-3
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept civil. Proprietatea intelectuală

MAI MULTE DESPRE CARTE

Intrarea in vigoare a Noului Cod civil a determinat o regandire si o reasezare a proprietatii intelectuale in cadrul dreptului civil. Noile reglementari din domeniul civil au un impact direct asupra relatiilor sociale reglementate de norma de proprietate intelectuala, fie ea de drept civil de autor, fie de proprietate industriala. Analiza initiala a relatiilor de proprietate intelectuala (pe care autoarea a facut-o in cartile publicate deja de editura C.H. Beck) este completata si intregita prin prezentul curs din noua perspectiva a dreptului civil asupra studiului, perspectiva conferita de aparitia Noului Cod civil. Lucrarea contine referiri si la aspectele noi de ordin procesual astfel cum apar ele reglementate in Noul Cod de procedura civila.

Abordarea este inedita prin aceea ca proprietatea intelectuala nu mai este analizata ca ramura de drept distincta, ci ca un domeniu al dreptului civil. Lucrarea raspunde astfel necesitatii de actualizare a studiului domeniului proprietatii intelectuale prin prisma noii codificari civile impletite cu prevederile legilor speciale din domeniu.

Autor: Ligia Cătuna Dănilă
Data apariției: martie 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul proprietăţii intelectuale, drept civil, proprietate intelectuală

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus