TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept civil. Partea generală. Persoanele

Gabriel Boroi
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Lucrarea de fata, desi transpune materia dreptului civil pe o structura de curs universitar (Partea generala – avand drept scop a arata...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-347-9
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept civil. Partea generală. Persoanele

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata, desi transpune materia dreptului civil pe o structura de curs universitar (Partea generala – avand drept scop a arata multiplele infatisari ale dreptului civil – si Persoanele – din care se desprind elementele de individualizare a persoanelor fizice si a celor juridice), depaseste cu mult cerintele unui asemenea suport didactic, de altfel absolut necesar pentru inceperea studiului acestui domeniu de referinta al dreptului.

Astfel, pe de o parte, cursul abordeaza cu claritate institutiile fundamentale ale dreptului civil, iar, pe de alta parte, constituie o valoroasa interpretare a acestora, datorata in primul rand importantelor referiri la jurisprudenta in materie (cu evidentierea solutiilor recente din practica instantelor judecatoresti), dar si numeroaselor trimiteri la literatura de specialitate, rod al muncii atat a teoreticienilor, cat si a practicienilor.

Prin aceasta maniera de prezentare, cartea permite cititorului aprofundarea institutiilor de baza ale dreptului civil, dobandind astfel o metoda indispensabila pentru a le pune in practica, devenind formator de condeie si indrumator in activitatea profesionistilor dreptului.

Data apariției: septembrie 2010
Editura: Hamangiu
Pagini: 496
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, partea generală, persoanele
  • Gabriel Boroi - Autor
    Gabriel Boroi: Descriere activitate profesor coordonator - Prof.Univ.Dr. Gabriel BOROIGradul didactic: profesor universitar Studii: -licenţiat în drept la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 1988; -doctor în drept la aceeaşi instituţie în anul 1995 Programe de pregătire: -octombrie 1991-iunie 1992, „libre recherche”, Universitatea Sophia-Antipolis, Nisa, Franţa Activitate ştiinţifică: -...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus