TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grilă

Gabriel Boroi, Traian Briciu, Viorel Mihai Ciobanu
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Elaborata initial ca un curs sintetic in vederea sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, lucrarea,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-889-1
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grilă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Elaborata initial ca un curs sintetic in vederea sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, lucrarea, aflata acum la a cincea editie, depaseste intinderea ceruta de rigorile unui astfel de examen.
In aceasta noua editie, autorii initiali, ale caror nume se identifica de mult cu materia predata si la care se adauga pentru aceasta editie dl Traian Cornel Briciu, coleg de catedra si directorul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, au incercat sa raspunda cat mai bine cerintelor studentilor care urmeaza sa sustina examenele de an la disciplina Drept procesual civil si examenul de licenta, prin actualizarea materiei in functie de modificarea Codului de procedura civila si a unor acte normative conexe de catre Legea nr. 202/2010, precum si prin includerea in lucrare a peste 300 de teste grila, revazute de asemenea, asemanatoare, ca formulare si grad de complexitate, testelor care vor face parte din probele de concurs.
In egala masura, cei care vor sustine examene de admitere si definitivat in functiile si profesiile juridice si practicienii dreptului vor gasi in lucrare institutii noi, care nu fac parte din materia de licenta, tratate potrivit ultimelor modificari legislative intervenite in procedura civila in timpul scurs de la publicarea celei de-a patra editii.

Autor: Gabriel Boroi, Traian Briciu, Viorel Mihai Ciobanu
Data apariției: aprilie 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 640
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept procesual civil, cursuri de drept, teste grilă
  • Gabriel Boroi - Autor
    Gabriel Boroi: Descriere activitate profesor coordonator - Prof.Univ.Dr. Gabriel BOROIGradul didactic: profesor universitar Studii: -licenţiat în drept la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 1988; -doctor în drept la aceeaşi instituţie în anul 1995 Programe de pregătire: -octombrie 1991-iunie 1992, „libre recherche”, Universitatea Sophia-Antipolis, Nisa, Franţa Activitate ştiinţifică: -...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus