TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Drept administrativ. Caiet de seminar

Cătălin-Silviu Săraru
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Lucrarea Drept administrativ. Caiet de seminar isi propune sa ofere un material util pentru desfasurarea activitatilor de seminar, facilitand...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-685-9
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Drept administrativ. Caiet de seminar

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea Drept administrativ. Caiet de seminar isi propune sa ofere un material util pentru desfasurarea activitatilor de seminar, facilitand cunoasterea, intelegerea si insusirea problematicii dreptului administrativ. Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept si administratie publica, acolo unde este studiata disciplina Drept administrativ, furnizand teme de dezbatere si teste de verificare a cunostintelor pentru activitatea de seminar.
Fiecare capitol cuprinde tematica seminarului, inventarul legislatiei relevante, scheme de fixare a materiei, intrebari, analize, comparatii, teste grila si bibliografia fundamentala, urmarind sa dezvolte deprinderile studentului/masterandului de a opera cu notiunile specifice dreptului administrativ in context practic. Lucrarea isi doreste sa inlature invatarea mecanica, punand accent pe munca proprie de cercetare si pe intelegerea unor notiuni in comparatie cu altele. Pentru a rezolva intrebarile si testele grila, studentul/masterandul este antrenat intr-o munca de cercetare pe cont propriu a literaturii juridice de specialitate si a legislatiei in domeniu.

Autor: Cătălin-Silviu Săraru
Data apariției: decembrie 2009
Editura: C.H. Beck
Pagini: 152
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept administrativ, caiet de seminar, auxiliar şcolar

Opinia cititorilor