TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Metacriminologie

Camil Tănăsescu, Gabriel Tănăsescu, Iancu Tănăsescu
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Metacriminologie constitutie o maniera diferita de tratare a aspectelor metodologice, de interpretare a problemelor criminologice traditionale, a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-811-2
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Metacriminologie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Metacriminologie constitutie o maniera diferita de tratare a aspectelor metodologice, de interpretare a problemelor criminologice traditionale, a semnificatiei conceptelor in noua conjuctura social-economica si politica a lumii (referitoare la structura efectiva a crimei si statutul participantilor), de definire a atitudinii statului in orientarea catre identificarea si eradicarea fenomenului criminal, de a pune de acord tezele criminologice principale cu definirea rolului personalitatii criminale in cadrul realitatii sociale, a experientei si a practicii criminale.
Crima nu este doar un fenomen pur obiectiv, ci este si un fenomen subiectiv aflat intr-o unitate concreta. Aceasta reprezinta procesul social activ, al producerii agresiunii in viata sociala, ca o rezultanta a conceptiei individului sau gruparii de indivizi in raporturile lor economice, religioase, politice, care au o natura depreciativa, devalorizatoare fata de ordinea sociala.

Autor: Camil Tănăsescu, Gabriel Tănăsescu, Iancu Tănăsescu
Data apariției: noiembrie 2010
Editura: C.H. Beck
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
criminologie, metodologie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus