TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept procesual penal. Partea specială. Note de curs HA-BOM-DRPPPS-13-N-001
Vezi
galerie

Drept procesual penal. Partea specială. Note de curs

de Carmen-Silvia Paraschiv, Alin Sorin Nicolescu, Maria-Georgiana Teodorescu

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #240272

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a IV-a
 

Descriere produs

Drept procesual penal. Partea specială. Note de curs reprezintă partea a doua a suportului de curs realizat pentru disciplina drept procesual penal, prima parte fiind Drept procesual penal. Partea generală. Note de curs, ediția a 4-a, Editura Hamangiu, 2022.

 

Cartea este structurată pe șapte capitole și tratează instituțiile prevăzute în Partea specială a Codului de procedură penală, și anume urmărirea penală, camera preliminară, dispoziții generale privind judecata și judecata în primă instanță, căile de atac, procedurile privind asigurarea unei practici unitare, procedurile speciale și executarea hotărârilor penale.

 

Modalitatea de abordare a materiei și claritatea stilului facilitează asimilarea informațiilor de către studenți. De asemenea, în scopul reținerii și înțelegerii adecvate a materiei de studiu, Drept procesual penal. Partea specială. Note de curs conține numeroase scheme grafice, exemple teoretice și practice utile în procesul de învățare. Mai mult, autorii propun și un sistem de verificare a cunoștințelor, prin inserarea la finalul fiecărui capitol a unor întrebări recapitulative.

 

Această a patra ediție a lucrării Drept procesual penal. Partea specială. Note de curs a fost revizuită și actualizată cu toate modificările intervenite în legislația procesuală penală după publicarea ediției precedente, mai ales ca urmare a deciziilor Curții Constituționale de admitere a unor excepții de neconstituționalitate sau a jurisprudenței obligatorii a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-27-2212-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu

 

Loc în topurile Cartepedia