TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile şi speţe

Beatrice Andreşan-Grigoriu, Tudorel Ştefan
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Lucrarea de fata constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea rationamentului logico-juridic specific solutionarii unor litigii cu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-758-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile şi speţe

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea rationamentului logico-juridic specific solutionarii unor litigii cu elemente de drept al Uniunii Europene si este compusa din grile teoretice si grile-spete. Fata de editia anterioara, lucrarea cuprinde grile noi, iar cele existente au fost revizuite in lumina modificarilor aduse de Tratatul de la Lisabona, intrat in vigoare la 1 decembrie 2009.
Intrebarile incluse sunt tipice pentru studentii facultatilor de drept, care descopera pentru prima data dreptul Uniunii Europene, pentru auditorii Institutului National al Magistraturii, precum si pentru practicieni.
Grilele se concentreaza asupra problemelor de drept institutional/constitutional european, care tin de aplicarea legislatiei UE pe teritoriul fiecarui stat membru, posibilitatea invocarii normelor europene in fata instantelor nationale, raspunderea statelor membre pentru prejudicii cauzate persoanelor prin incalcari ale dreptului european, procedura hotararilor preliminare, dar si de aspecte ale libertatilor fundamentale.

Autor: Beatrice Andreşan-Grigoriu, Tudorel Ştefan
Data apariției: iunie 2010
Editura: C.H. Beck
Pagini: 104
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul Uniunii Europene, teste grilaă, speţe, legislaţie ue

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus