TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Procedură penală. 1000 teste grilă pentru examene

Andrei Zarafiu
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
Procedura penala. 1000 teste grila pentru examene inseamna mai mult decat o forma actualizata a primei editii. Ea aduce in primul rand un numar dublu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0045-2
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Procedură penală. 1000 teste grilă pentru examene

MAI MULTE DESPRE CARTE

Procedura penala. 1000 teste grila pentru examene inseamna mai mult decat o forma actualizata a primei editii. Ea aduce in primul rand un numar dublu de intrebari; prin urmare, un volum mai mare de informatii de acoperit si verificat.

In acelasi timp mecanismul de analiza si rezolvare a grilelor nu se limiteaza doar la reproducerea continutului normativ al unei institutii de procedura, ci determina si utilizarea unor rationamente logico-juridice avansate.

Astfel, lucrarea isi pastreaza functionalitatea unui instrument de lucru util pentru consolidarea si actualizarea informatiilor din domeniul dreptului procesual penal, reprezentand totodata si o buna metoda de familiarizare cu una din cele mai utilizate metode de examinare – testarea prin intrebari tip grila.

Actualitatea lucrarii este data de folosirea unui material legislativ la zi (aprilie 2012), ce include ultimele modificari si solutii jurisprudentiale consacrate prin deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie de admitere a unor recursuri in interesul legii incidente in materie penala.

Autor: Andrei Zarafiu
Data apariției: mai 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 200
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept procesual penal, procedură penală, teste grilă, examene

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus