TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dreptul familiei

Alexandru Bacaci, Cristina Codruţa Hăgeanu, Viorica Claudia Dumitrache
Colecții/Serii: Cursuri, seminarii, teste
"Nevoia elaborarii unui nou curs de dreptul familiei a fost determinata, evident, de adoptarea si intrarea in vigoare de la 1 octombrie 2011 a Noului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0000-1
Dimensiuni: 14x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dreptul familiei

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Nevoia elaborarii unui nou curs de dreptul familiei a fost determinata, evident, de adoptarea si intrarea in vigoare de la 1 octombrie 2011 a Noului Cod civil, care include de aceasta data si reglementarile privitoare la casatorie si familie.
Configuratia juridica a multor institutii care privesc familia este in buna masura schimbata, cu importante consecinte practice pentru viata de fiecare zi.

Prezentul curs, destinat in primul rand studentilor de la facultatile de drept, dar si practicienilor dreptului, avand la baza o prima lectura a noilor reglementari, analizeaza si explica sensul acestora si, pe cat se poate prefigura, consecintele practice pentru cei vizati.

Este desigur un inceput, caci deslusirea corecta si adancita a textelor mai are nevoie de timp si de confruntarea cu practica. Nu in ultimul rand, sunt prezentate unele inadvertente in redactarea prevederilor legale, este semnalata lipsa de conciziune si precizie si sunt efectuate si propuneri de imbunatatire a continutului lor.

Nadajduim ca va fi de folos pentru pregatirea studentilor de la facultatile de drept si cercetatorilor interesati de acest domeniu al dreptului." Alexandru Bacaci

Autor: Alexandru Bacaci, Cristina Codruţa Hăgeanu, Viorica Claudia Dumitrache
Data apariției: ianuarie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 346
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul familiei
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor