TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

English grammar

Erich Fleischhack
Compacta ediţie a cărţii English Grammar este destinată atât elevilor, cât şi studenţilor, fiind un auxiliar necesar la orele din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-684-705-9
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Compacta ediţie a cărţii English Grammar este destinată atât elevilor, cât şi studenţilor, fiind un auxiliar necesar la orele din clasă, la cursuri, la diverse concursuri şi examene. Structurată într-un stil simplu şi antrenant, English Grammar reprezintă materialul complet de studiu pentru aprofundarea şi totodată verificarea cunoştinţelor de limbă engleză, având un format atrăgător şi un design modern.

Cartea descrie clar şi concis cele mai importante aspecte ale gramaticii limbii engleze, informaţiile suplimentare fiind marcate sugestiv. Exemplele concrete sunt însoţite de traducerea în limba română şi de reguli simple de gramatică. Sunt oferite numeroase referinţe pentru evitarea greşelilor, la care se adaugă un capitol special „Greşeli frecvente”. Este completată de un Practice Book cu care vă puteţi testa, exersa şi recapitula cunoştinţele de gramatică. 

Autor: Erich Fleischhack
Data apariției: martie 2011
Editura: Allfa
Pagini: 176
Limba: Română, Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
gramatică, engleză, limbi străine, conversaţie engleză, auxiliar didactic

Opinia cititorilor