TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Insights into Consecutive Interpreting. A Practical Approach

Daniela Ionescu, Lilioara Popa
Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0831-7
EAN-16: 978973460831
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning management; Ioana Ursache – Get Ready for Academic Wrinting; Daniela Ionescu, Lilioara Popa – Insights into Consecutive Interpreting: A Practical Approach; Andrew Hockley – Educational Management) isi propun sa raspunda nevoilor educationale ale acelor adulti care, dorind sa se integreze profesional intr-o comunitate de experti internationali, iau hotarirea de a se educa ei insisi. Manualele si cursurile ofera o noua perspectiva din punct de vedere metodologic, putind fi folosite in paralel cu materialele si sistemele educationale clasice.

Acest curs analizeaza interpretarea consecutiva, oferind totodata exemple si oportunitati de practica grupate in cadrul urmatoarelor teme: definitie si tipuri de interpretare; etapele interpretarii consecutive; aptitudini necesare; chestiuni de natura etica – confidentialitate, calitate, fiabilitate, comportament, managementul stresului; tehnici de memorare si luare de notite; instrumente pentru cea mai buna practica in interpretare.

Cuprins extins:
Scope of activities
Effective communication
Preparing for an assignment: Two simulation exercises
The interpreter’s adaptability and flexibility
Performing skills
Ethical issues
Autor: Daniela Ionescu, Lilioara Popa
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 120
Limba: Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba engleză, cursuri, interpreţi, traducere, interpretare consecutivă
 • Lilioara Popa
  Autor
  Daniela Ionescu - Autor
  Daniela Ionescu are o indelungata experienta ca interpret in cadrul conferintelor si ca profesor de teoria si tehnica interpretarii consecutive si simultane la Universitatea din Bucuresti. Ca interpret, a participat la diverse conferinte si seminare in Romania si in strainatate (Slovenia, Austria, Franta, Irlanda, Turcia, Malta, Grecia, Bulgaria, Finlanda). Cea mai recenta lucrare a sa trateaza aspectele cognitive ale interpretarii simultane (publicata de...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Daniela Ionescu
  Autor
  Lilioara Popa - Autor
  Lilioara Popa are o bogata experienta ca interpret in cadrul conferintelor. Autoarea a colaborat cu numeroase personalitati politice in delegatiile oficiale si in diverse organizatii internationale (NATO, institutii ale Uniunii Europene). A participat la conferinte si seminare in România, Austria, Franta, Belgia, Danemarca, Germania, Grecia, Elvetia, Dubai, Statele Unite ale Americii.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor