TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Limba engleză pentru începători în imagini şi exerciţii

Alexandra Ivancu
Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii se adreseaza elevilor din ciclul primar. Cartea este structurata pe capitole semantice,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-135-447-7
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Limba engleză pentru începători în imagini şi exerciţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii se adreseaza elevilor din ciclul primar. Cartea este structurata pe capitole semantice, axandu-se pe vocabularul insusit in primii ani de studiu al limbii engleze. Vocabularul este ilustrat prin imagini, ceea ce face mai usoara asimilarea acestuia de catre elevi, si este insotit de exercitii pentru consolidarea notiunilor invatate.

Jocul constituie un atractiv si eficient mod de invatare, folosit si in aceasta lucrare. Exercitiile variate, de alegere multipla, de completare, de asociere, de corectare a greselilor, construirea de cuvinte si propozitii, rebusurile si multe altele reprezinta o atractie pentru elevul din ciclul primar.

Cartea poate fi folosita atat ca auxiliar didactic la ora de engleza, cat si pentru studiul individual al oricarui incepator. Bogatia vocabularului, alcatuit utilizate in textele din manuale, varietatea exercitiilor si, nu in ultimul rand, atractivitatea desenelor grupate tematic fac din aceasta lucrare un agreabil si eficient instrument de invatare.

Autor: Alexandra Ivancu
Data apariției: 2009
Editura: Corint
Pagini: 160
Limba: Română, Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limbi moderne, materiale didactice, învăţământ primar, exerciţii, comunicare, elevi, vocabular, noţiuni, cuvinte, propoziţii, rebus, texte

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus