TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Manual de pregătire pentru examenul TOEFL (iBT)

Florin Mihai
Colecții/Serii: Limbi străine
Cea mai eficienta metoda de pregatire pentru examenul TOEFL (Test Of English as a Foreign Language)! Manualul reprezinta un instrument necesar...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0772-3
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cea mai eficienta metoda de pregatire pentru examenul TOEFL (Test Of English as a Foreign Language)!

Manualul reprezinta un instrument necesar pentru sustinerea cu succes a examenului TOEFL (iBT). Alaturi de competentele cerute candidatilor, veti gasi o descriere detaliata a diferitelor probe, precum si informatii utile cu privire la desfasurarea examenului pe internet. Fiecare capitol este dedicat unei anumite competente, fiind alcatuit dintr-o parte teoretica, exemple de exercitii rezolvate care sa va indrume in rezolvarea celor oficiale, precum si un set de teste a caror cheie se afla la final. Pe CD veti gasi textele corespunzatoare probelor de intelegere orala, citite de lectori din Statele Unite.

Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 312
Limba: Română, Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba engleză, examen toefl, competenţe, teste, exerciţii, gramatică, vocabular
  • Florin Mihai - Autor
    Florin Mihai este profesor asistent cu specializare in TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) in cadrul Departamentului de limbi si literaturi moderne, University of Central Florida. Dupa ce a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi, a studiat in Statele Unite ale Americii, la Florida State University, obtinind un master si un doctorat in studii multilingvistice si multiculturale cu specializarea in TESOL.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor