TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puls: Manual de limbă română pentru străini. Nivelurile B1-B2

Daniela Kohn
Colecții/Serii: Limbi străine
Un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste. Elaborat dupa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-2596-3
EAN-16: 978973462596
Dimensiuni: 24x29,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.

Elaborat dupa normele Cadrului european comun de referinta pentru limbi elaborat de Consiliul Europei, Puls contine un manual, un caiet de exercitii si un CD audio. Manualul asigura insusirea limbii romane la un nivel superior sub toate aspectele: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (producerea unui discurs oral complex), exprimare scrisa. Cele 10 unitati ofera cursantilor modele de situatii de comunicare organizate tematic, completate de numeroase ilustratii ce sustin partea discursiva. Sectiunile de „romana utila” cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele tratate in cele 10 unitati, iar caietul de exercitii ajuta la verificarea si consolidarea cunostintelor dobindite.

Data apariției: 2012
Editura: Polirom
Pagini: 148
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba română, cursuri, ghid, conversaţie, vocabular, gramatică, cd, exprimare corectă
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor