TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Engleza în 30 de zile & CD audio

Carolyn Wittmann, Sonia Brough
Tonusul" acumularilor lexicale, al competentelor gramaticale si al celor de cultura si civilizatie britanica este intretinut de sectiunile de dialog,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-748-205-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Engleza în 30 de zile & CD audio

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tonusul" acumularilor lexicale, al competentelor gramaticale si al celor de cultura si civilizatie britanica este intretinut de sectiunile de dialog, alcatuite intr-o cheie umoristica, antrenanta, sustinute de o TRADUCERE AJUTATOARE, EXPLICATII GRAMATICALE ALTERNATIVE, EXERCITII VARIATE, servind fixarii materialului lingvistic. In plus, patru teste, repartizate judicios, pe masura parcurgerii materialului, iti vor da masura progreselor inregistrate. "Last but not least", sectiunea de CULTURA SI CIVILIZATIE BRITANICA a fiecarei lectii te va pune la curent cu obiceiurile scrise si nescrise ale locuitorilor Regatului Unit. Despre unele dintre ele poate ca ti-a mai ajuns cate ceva pe la urechi, iar acum ti le vei insusi mai cu temei. Despre altele insa, ai sa auzi pentru prima oara, dar si acestora trebuie sa le dai crezare. Si unora, si celorlalte trebuie totusi sa le dai mai multa atentie de acum inainte, odata ce ti-ai pus in gand sa te pui la punct cu engleza. Mai stii, maine-poimaine ajungi si tu in insula si atunci ai sa te convingi ca silinta pe care ti-ai dat-o in cele "30 de zile de engleza" n-a fost deloc in zadar.
ANEXELE volumului iti vin si ele in ajutor, oferindu-ti instrumente indispensabile: o LISTA DE VERBE NEREGULATE, CHEIA EXERCITIILOR si LISTA CUVINTELOR localizate in lectiile parcurse.

Autor: Carolyn Wittmann, Sonia Brough
Data apariției: 2003
Editura: Niculescu
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
gramatică, lexic, cultură, civilizație, metodă de învățare

Opinia cititorilor