TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Engleza în 20 de pași (carte cu CD)

Andreea Popescu, Maria Zirra, Mihaela Doagă
Engleza in 20 de pasinu e doar un curs de invatare a unei limbi straine, ci si o carte care vorbeste pe limba unei generatii. O poveste cu si despre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-135-421-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Engleza în 20 de pași (carte cu CD)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Engleza in 20 de pasinu e doar un curs de invatare a unei limbi straine, ci si o carte care vorbeste pe limba unei generatii. O poveste cu si despre adolescenti, care se petrece atat in Londrazilelor noastre, cat si in universul fantasy, atat de indragit de ei, constituie pretextul pentru subiectele de conversatie care acopera cele mai importante arii semantice ale vocabularului fundamental, prezentate intr-o maniera interesanta, care favorizeaza invatarea prin descoperire.

 

Dialogurile se deruleaza firesc intr-o engleza expresiva, moderna, tocmai aceea pe care orice cursant doreste sa o deprinda pentru a o folosi in situatii variate de comunicare. La gramatica, problemele teoretice sunt insotite de exemple si exercitii ingenioase, care fac truda invatarii mai placuta.Cartea este insotita de un CD audio care reproduce textele celor 20 de unitati ale cursului.

 

Practica si creativa, cartea reuseste sa fie, asa cum sugereaza subtitlul, o "scurtatura" care ne va duce cu 20 de pasi mai aproape de cunoasterea limbii engleze.

Autor: Andreea Popescu, Maria Zirra, Mihaela Doagă
Data apariției: 2009
Editura: Corint
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limbi străine, auxiliare, educativ, CD

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus