TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

1001 de adevăruri care să te facă să te c**i pe tine de frică

Cary McNeal
Colecții/Serii: IQ 230
Microbi și boli de care n-ai auzit niciodată, ciudățenii anatomice și aberații ale naturii, adevăruri șocante despre vicii sau...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-212-7
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback

1001 de adevăruri care să te facă să te c**i pe tine de frică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Microbi și boli de care n-ai auzit niciodată, ciudățenii anatomice și aberații ale naturii, adevăruri șocante despre vicii sau mâncare... lumea este, într-adevăr, un loc înfricoșător. Dacă n-o să-ți vină de hac vreun șofer nebun, atunci o să mori de cancer. Dacă nu de cancer, atunci din cauza vreunei bacterii. Sau a încălzirii globale. Dacă nici încălzirea globală nu va fi de vină, atunci poate trăsnetul. Sau pur şi simplu niște chestii banale, ca de exemplu apa pe care o bei sau alimentele pe care le consumi.

Dar, nu-i nimic, e bine să te sperii. Așa poți evita pericolele. Cary McNeal îți dezvăluie 1001 de adevăruri, bine documentate, din cele mai diverse domenii, de la insecte și sex la vreme și OZN-uri. Și nu sunt orice fel de adevăruri, ci informații care de care mai înspăimântătoare și mai bizare, însoțite fiecare de un comentariu haios, menit să mai destindă atmosfera. Informațiile sunt împărțite pe capitole cu titluri amuzante: „Nici ţie nu ţi-a plăcut? - Tot ce nu voiai să ştii despre sex şi dragoste“, „Oare munca la birou te va distruge? - Motive în plus să-ţi urăşti slujba, şeful şi colegii cretini“, „Fugi ca de streche - Câteva informaţii despre insecte care o să-ţi dea fiori“.

Ciudată, înfricoșătoare, scârboasă, dar amuzantă - o carte originală, perfectă pentru a alunga plictiseala și seriozitatea!

Autor: Cary McNeal
Traducător: Elena Stan
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Titlu original: 1001 Facts that Will Scare the S**t Out of You: The Ultimate Bathroom Reader
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
curiozităţi, umor
  • Cary McNeal - Autor
    Cary McNeal este scriitor și producător de televiziune, distins cu premiul Emmy. A scris scheciuri pentru Mike Myers, Chris Tucker, Jackie Chan, Matt le Blanc, Fred Willard etc. McNeal este și autorul bestselleruluiCrap I Bought on eBay.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor