TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Introducere în contabilitate

Ion Bucur
Colecții/Serii: Oeconomica
Cartea de faţă este elaborată în conformitate cu reglementările contabile şi fiscale în vigoare şi se adresează, cu precădere,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0095-7
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Introducere în contabilitate

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea de faţă este elaborată în conformitate cu reglementările contabile şi fiscale în vigoare şi se adresează, cu precădere, studenţilor de la Administraţie publică şi Drept, dar şi celor interesaţi în dobândirea unor cunoştinţe minime, teoretice şi practice, în domeniul contabilităţii.

Organizarea capitolelor în cadrul lucrării reflectă o succesiune logică prin care se urmăreşte cunoaşterea elementelor teoretice şi practice ale obiectului şi metodei de cercetare a contabilităţii, a principiilor, procedurilor şi instrumentelor specifice utilizate pentru reflectarea stării, structurii şi transformării patrimoniului.

În cadrul fiecărui capitol sunt prezentate teste de autoevaluare, care permit verificarea cunoştinţelor de bază, precum şi teme de reflecţie care să stimuleze identificarea soluţiilor necesare rezolvării problemelor propuse.

De asemenea, în carte sunt propuse aplicaţii practice necesare înţelegerii cunoştinţelor teoretice, precum şi bibliografia necesară dobândirii cunoştinţelor de bază.

Autor: Ion Bucur
Data apariției: noiembrie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
contabilitate, cunoştinţe, teroie, principii, proceduri, instrumente, autoevaluare

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus