TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa I AR-MAR-CNLRCE-18-N-001
Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa I
Vezi
galerie

Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa I

de Rodica Chiran, Olga Pîrîială, Mihaela-Ada Radu

Id: #257420

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Caietul de lucru pune la dispoziția elevilor clasei I o abordare a învățării care stimulează interacțiunea verbală, asigurând premisele constituirii unui sprijin real în situaţiile de comunicare la clasă, dar şi în afara acesteia. Elaborată în conformitate cu prevederile programei şcolare în vigoare, lucrarea are la bază modelul comunicativ-funcţional, axat pe comunicare ca domeniu complex ce înglobează procesul de receptare a mesajului oral şi scris, precum şi cel de exprimare orală şi scrisă.
Caietul este structurat în unităţi tematice, specifice universului referenţial al copilului; se promovează astfel învăţarea în context, valorificarea experienţei specifice vârstei și accentuarea dimensiunilor afectiv-atitudinale şi acţionale ale formării personalităţii elevilor.
Lucrarea facilitează realizarea de conexiuni cu celelalte discipline, diversitatea activităţilor/situaţiilor de învăţare contribuind la dobândirea competenţelor specifice prevăzute de programa şcolară în vigoare. Sugestiile metodologice au rolul de a sprijini demersul didactic desfăşurat la clasă, în concordanţă cu specificul disciplinei şi particularităţilor de vârstă ale elevilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Chiran, Olga Pîrîială, Mihaela-Ada Radu

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 9786060090861

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis