TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Științe ale naturii. Manual pentru clasa a III-a
Vezi
galerie

Științe ale naturii. Manual pentru clasa a III-a

de Octavian Mândruţ, Ana Marilena Mândruț

Id: #382214

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De ce să-l alegi?

1. Este simplu, accesibil și clar. Constituind o introducere în studiul Științelor naturii, manualul are o încărcătură informațională minimă, prezentată diversificat (imagini, texte explicative, grafice, scheme, lecturi).

2. Pornește de la experiența empirică a elevilor, pe care o organizează în structuri noi de cunoaștere. Principalele situații de învățare au fost experimentate pe elevi de această vârstă, iar modelele de autoevaluare sunt diversificate.

3. Accentul procesului de învățare propus urmează demersul experimental, investigativ. Pentru toate cele trei domenii de conținut sunt propuse experimente simple, la îndemâna elevilor, pe baza cărora sunt explicate fenomenele abordate.

4. Activitățile au o succesiune foarte clară: observare – explicație – experimentare – situații noi – constatări – concluzii – aplicații. Aceste componente sunt interconectate, asigurându-se o parcurgere optimă a momentelor învățării.

5. Oferă imagini și situații (reale sau virtuale) care sunt supuse activității observaționale a elevilor (Observați), pe baza unor elemente anterioare (Să ne amintim) și a unui scurt text explicativ,  urmat de întrebări și aplicații.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Octavian Mândruţ, Ana Marilena Mândruț

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786069499795

Copertă: Paperback

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: natură

VIDEO