TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea copiilor. Versuri, poezii și cântecele CJ-RAI-LCVPIC-14-N-001
Vezi
galerie

Lumea copiilor. Versuri, poezii și cântecele

Id: #239295

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca urmare a succesului de care s-a bucurat volumul Primele mele versuri, poezii şi cântecele, editura Corint Junior a realizat o nouă antologie ce conţine texte intrate în folclorul copiilor, însoţite de ilustraţiile superbe ale Ralucăi Ilie.

Cele două cărţi, cea de faţă şi volumul anterior, formează împreună un duo formidabil, numai bun pentru a petrece clipe de neuitat în compania copiilor dumneavoastră şi, în acelaşi timp, pentru a le insufla atât dragostea pentru carte, cât şi dorinţa de a învăţa lucruri noi. Tocmai pentru a facilita această latură educativă a cărţii, altfel cât se poate de ludică specialiştii noştri vin în ajutorul  dumneavoastră cu câteva sfaturi practice care să vă ajute să ghidaţi copilul pe calea cunoaşterii, sporindu-i curiozitatea şi dorinţa de a învăţa.

extinde
 

Detalii produs

Ilustrator: Raluca Ilie

Data apariției: noiembrie 2014

ISBN: 978-973-128-560-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 62

Limbă: Română

Dimensiuni: 18,5x26 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Corint Junior

 
Toate categoriile:
Cărți pentru copii
 

Opinii editoriale

Veți găsi în paginile ce urmează o lectură obligatorie! Da, obligatorie și de făcut cu voce tare pentru copilașii dvs. care încă nu au deprins citirea versurilor. Căci e de neînchipuit ca un copil să ajungă măcar la grădiniță fără a cunoaște, prin intermediul vocii dvs. calde, Melcul supăratDin oceanul PacificPedeapsa mâței de Elena Farago sau, mai ales, Moș Crăciun cu plete dalbe.

Cu toții le știm de la părinții și bunicii noștri, care la rândul lor le învăţaseră, pe unele, de la părinții și bunicii lor. Acest folclor, căci numai puține versuri din culegerea de față au autori identificabili, al copiilor înseamnă prima apropiere a celor mici de lectură, de ritmuri și rime, de minunea poeziei care ne înfrumusețează viața.

Să vă bucurați pe deplin, alături de cei mici, de puritatea și armonia acestor simple și de neocolit poezii! Lectură plăcută!”

Horia Gârbea