TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevărul HU-CAS-ADEVRU-20-N-001
Adevărul
Vezi
galerie

Adevărul

de Care Santos

Titlu apărut în colecția Epic Books la Humanitas

Id: #314410

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vestea bună era că mă iubea în continuare. Vestea proastă, că părinții ei, nu.


Acuzat pe nedrept de o crimă pe care n-a comis-o, tânărul Éric părăsește centrul pentru minori în care și-a petrecut ultimii patru ani și încearcă să se reintegreze într-o societate plină de prejudecăți ‒ și de tentații ‒, care nu e gata să-l primească cu brațele deschise. Îi dau putere teama de a nu fi absorbit în viața cartierului imund de la periferia Barcelonei, unde trăiște familia sa, dorința de a-și continua studiile, bucuria de a citi și dragostea pentru Xenia, în calea căreia se ridică atâtea piedici. Vor fi cărțile și fata pe care o iubește argumente îndeajuns de puternice pentru a depăși greutățile de acum?

 

Cred că doar disperarea sau singurătatea sau un amestec sinucigaș din ambele m-a făcut să formez numărul Xeniei, deși știam că nu aveam cum să vorbesc cu ea. Am înregistrat o tăcere lungă de peste două minute. În ea reuneam toată tristețea, toată singurătatea, toată furia mea.


Romanul Adevărul (2017), continuarea bestsellerului premiat Minciuna (2015), dovedește încă o dată forța creatoare a autoarei și abilitatea ei de a scrie povești puternice, emoționante și pline de empatie. Personajele sale – adolescenți cărora viața le servește uneori lecții dure – reușesc să își dea singure o nouă șansă și să își găsească propriul drum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Care Santos

Traducător: Camelia Dinică

Data apariției: august 2020

Titlu original: Verdad

ISBN: 978-973-506-867-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: adevăr, singurătate, emoții, iubire, toleranță

Care Santos
Care Santos
Autor

Care Santos s-a născut în 1970, în oraşul Mataró din apropierea Barcelonei. A sc...

vezi autor