TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
TIAMEL. Legenda ultimului Craniu de Cristal OR-ADH-TLUCDC-20-N-001
TIAMEL. Legenda ultimului Craniu de Cristal
Vezi
galerie

TIAMEL. Legenda ultimului Craniu de Cristal

de Adrian Hulber

Id: #323308

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tiamel “cade” din ceruri în orașul Cardas de pe planeta Parnas. Bătrânul filosof Goruk o găsește și o adăpostește în locuința lui, dar în scurtă vreme își dă seama că tânăra ființă angelică își pierduse memoria. Tiamel își amintește doar că numele ei e Ti. Uită chiar și de armura pe care o purtase în momentul căderii din cer și de temuta ei armă, arcul Togrull. Prevăzător, Goruk ascunde armura și arcul în cufărul străvechi din podul casei.


  • O poveste de 454 de pagini cu scop terapeutic care îți va ajuta copilul să-și elimine stările de teamă și să-și crească încrederea de sine.
  • Ilustrațiile din carte în combinație cu povestea au un efect terapeutic pentru copiii care au: dificultate în a adormi, frica de coșmaruri, separarea părinților, prezența unui singur părinte, dificultăți școlare și alte stări de teamă.
  • Prin descrierea în amănunt a personajelor și a scenelor, ajutăm la dezvoltarea încrederii de sine, a empatiei, admirației și a acceptării de sine.
  • Creează contextul prin care copilul tău să conștientizeze singur anumite probleme și să ințeleagă mai ușor ce se întamplă in sufletul lui.
  • Scenele sunt prezentate în cele mai mici detalii, spărgând limitele imaginației.
  • De asemenea, dezvoltă umorul datorită autorului care a avut grijă să expună situații creative provocând amuzament.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Hulber

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9789730310092

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 454

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x24,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Oradea

 

Opinii editoriale

"Cartea are puterea de a te distrage de la avalanșa de știri și mesaje negative care vin peste noi în această perioadă, din toate direcțiile. Mai mult, este o lectură care îl ajută pe cititor să privească viața dintr-o perspectivă curajoasă și creativă.

Cartea este foarte bine scrisă în sensul că, odată ce acțiunea a pornit, pur și simplu nu o mai poți lăsa din mână! Îți vine să stai la citit până dimineața la 4! Acest lucru este sprijinit și de ilustrațiile foarte sugestive.

De asemenea, cartea ajută la înțelegerea că ”răul” este parte intrinsecă și necesară în viață pentru că acesta acționează asupra omului întocmai cum piatra abrazivă acționează asupra acelei roci neșlefuite care mai târziu va deveni diamant, astfel că atât copilul cât și adultul pot descoperi că, în realitate, ”răul” și ”binele” sunt fețele aceleiași monede pe care stăpânul ei o folosește cu înțelepciune pentru propria-i creștere și împlinire."

Florin Plesca