TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fără scuze! Ceea ce spui îți poate sta în cale AI-WWD-FSCCSI-20-N-001
Fără scuze! Ceea ce spui îți poate sta în cale
Vezi
galerie

Fără scuze! Ceea ce spui îți poate sta în cale

de Dr. Wayne W. Dyer, Kristina Tracy

Id: #313500

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

FĂRĂ SCUZE! Ceea ce spui îți poate sta în cale de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy este o carte care dezbate probleme de oameni mari adaptate la nivelul de înțelegere al celor mici.

A patra carte pentru copii semnată de autorul de bestselleruri motivaționale și de dezvoltare personală pentru adulți Dr. Wayne W. Dyer își propune să le arate copiilor așadar cât de mult rău pot face scuzele. Autorul le atrage atenția micuților așadar, că scuzele pot fi mult mai nocive decât inocenta „câinele mi-a mâncat tema” și pot ajunge chiar să îi împiedice să își atingă adevăratul potențial. Și ce poate fi mai trist decât un om care nu și-a atins adevăratul potențial?

Deși problema dezbătută este cât se poate de serioasă, autorul a avut grijă să o „îmbrace” într-o poveste adorabilă despre un băiețel care ajunge să își împlinească marele vis: acela de a deveni biolog marin.

Până a ajunge să își trăiască marele vis inspirat de dragostea pentru țestoasele marine, a învățat pe parcurs însă, ce înseamnă scuzele, cum te pot împiedica ele să ajungi unde vrei, și cum, uneori e mai bine să treci peste părerile celorlalți și să crezi în tine și în forțele uriașe pe care le pot declanșa înăuntrul tău dorințele la fel de uriașe.

Astfel, povestea ne poartă pe cărarea vieții acestui băiețel, care intenționat nu are nume, pentru ca voi să îi găsiți unul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Wayne W. Dyer, Kristina Tracy

Ilustrator: Stacy Heller Budnick

Traducător: Camelia Zara

Data apariției: mai 2020

Titlu original: No Excuses!: How What You Say Can Get In Your Way

ISBN: 978-606-913-615-7

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scrii...

vezi autor