TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Aventuri în Jungla Amazonului. Portalul magic nr. 6

Mary Pope Osborne
Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1874-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Aventuri în Jungla Amazonului. Portalul magic nr. 6

MAI MULTE DESPRE CARTE

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani fie pasionati de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai citite carti din lume. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in cele peste 50 de tari in care au fost traduse.
Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca intr-o alta lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare, personaje si realitati din epoci istorice diferite.
Cartile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a largi cunoasterea si inteligenta copiilor, de a le oferi informatii surpinzatoare pentru ei din lumea de azi, de ieri si de maine.

#6. Aventuri in jungla Amazonului
Revenind la casuta din copac, Jack si Annie vad deschisa o carte despre padurea tropicala si, atingand o imagine, se trezesc deodata in mijlocul junglei amazoniene. Afla pe propria lor piele cat de sus e situat coronamentul padurii tropicale, cum e sa fii urmarit de furnicile razboinice, cum poti sa te agati de un sarpe crezand ca e o liana sau ce inseamna sa te joci cu un pui de jaguar cand mama lui e prin apropiere. In plus, o maimuta neastamparata ii urma-reste pretutindeni, azvarlind cu fructe de mango in ei. Si totusi, vor gasi un prieten care ii va ajuta in misiunea lor.

Autor: Mary Pope Osborne
Traducător: Cristina Miron
Data apariției: decembrie 2014
Editura: Paralela 45
Titlu original: Afternoon on the Amazon: Magic Tree House 6
Pagini: 64
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
copii, aventuri, arme, pericole, junglă
  • Mary Pope Osborne Mary Pope Osborne - Autor
    Mary Pope Osborne, autoare americană de cărţi pentru copii, s-a născut pe 20 mai 1949. Este renumită pentru premiata sa serie bestseller Magic Tree House (Portalul Magic), din care s-au vândut peste 130 de milioane de exemplare în toată lumea şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor