TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magie cu susul în jos (Vol. 1) CJ-LMS-MACSNJ-20-N-001
Magie cu susul în jos (Vol. 1)
Vezi
galerie

Magie cu susul în jos (Vol. 1)

de Sarah Mlynowski, Lauren Myracle, Emily Jenkins

Id: #314375

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fanii Harry Potter și ai Școlii de magie Magisterium vor savura negreșit cărțile din seria Magie cu Susul în Jos - care stă și la baza filmului cu același nume difuzat de Disney Channel.


Nu e deloc ușor când magia ți-o ia razna! Pregătește-te pentru o nouă luptă cu forțele întunericului într-o școală de magie cu susul în jos! Într-o lume în care toți au puteri magice bine definite, câțiva copii ies din rând, pentru că magia lor este altfel. Nory este un Metamorf, dar nu reușește să intre la școala de magie de elită unde tatăl ei era director și unde învățau fratele și sora ei. În fața comisiei de admitere, în loc să se transforme într-un pisoi drăguț, devine un șarpsoi și-și mușcă puternic tatăl. Așa ajunge la o altă școală, mai specială, în clasa de Magie cu Susul în Jos.


Aici începe adevărata aventură, alături de alți șapte copii ale căror vrăji ies complet greșite. Elliott face lucrurile să înghețe, Sebastian vede undele sonore, Marigold micșorează lucruri, Andres zboară, dar nu mai poate reveni pe pământ, Pepper bagă groaza în Metamorfii transformați în animale, Willa provoacă ploaie în spații închise, iar Bax se transformă în piatră.


Toți încearcă să-și controleze magia cu susul în jos, dar când atacă forțele întunericului tocmai aceste puteri pe dos salvează situația. Nory învață treptat să-și accepte diferența, își face noi prieteni foarte buni și înțelege că nu e nimic în neregulă să fii altfel decât majoritatea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sarah Mlynowski, Lauren Myracle, Emily Jenkins

Traducător: Maria Magdalena Costea

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-793-923-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, magie, şcoală

Sarah Mlynowski
Sarah Mlynowski
Autor

Sarah Mlynowski a scris patru romane pentru adolescenți (Brass & Broomsticks, Fr...

vezi autor
Lauren Myracle
Lauren Myracle
Autor

Lauren Myracle s-a născut la Brevard, în Carolina de Nord. A crescut în Atlanta,...

vezi autor