TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grădina secretă 978-606-793-763-3
Grădina secretă
Vezi
galerie

Grădina secretă

de Frances Hodgson Burnett

Titlu apărut în colecția Aventură & Mister la Corint Junior

Id: #309154

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Înțelesul acestei cărți clasice, care a încântat atâtea generații: liniștea sufletească și sănătatea trebuie cultivate precum florile unei grădini îngrijite cu dragoste.

 

Când locuia în India, Mary Lennox era o fetiță bolnăvicioasă și nu tocmai amabilă cu cei din jur. Din nefericire, rămâne orfană și este trimisă în Anglia, pentru a locui la misterioasa reședință a unchiului său Archibald Craven. Acesta nu-i acordă prea multă atenție, și nimic nu pare să aducă vreo schimbare în felul ei de a fi. Este singură și nu are cu cine să se joace, dar, într-o zi, află de existența unei grădini secrete în care, firește, nimeni nu are voie să intre.

 

Apoi, Mary descoperă o cheie veche într-un răzor de flori și, dintr-odată, un val de magie o conduce către poarta interzisă. Când rotește cheia în încuietoare, Mary intră într-o lume pe care, altfel, nu și-ar fi putut-o imagina vreodată. Ocupându-se de grădină, alături de grădinarul Ben Wheatherstaff și de vărul ei, Colin Craven, Mary însăși înflorește, transformându-se într-o ființă optimistă și veselă. Aici este și înțelesul acestei cărți clasice, care a încântat atâtea generații: liniștea sufletească și sănătatea trebuie cultivate precum florile unei grădini îngrijite cu dragoste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Frances Hodgson Burnett

Traducător: Maria Iliescu

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 978-606-793-763-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: iubire, secret, suflet

 

Opinii editoriale

„Sunt foarte puțini scriitorii care izbutesc să scrie o carte despre copii având priceperea, farmecul, simplitatea și însemnătatea care o fac atractivă și pentru cei mici, și pentru cei mari. Doamna Burnett este unul dintre puținii scriitori cu acest har.”

The New York Times
Frances Hodgson Burnett
Frances Hodgson Burnett
Autor

Frances Hodgson Burnett (1849–1924) s-a născut în Anglia, dar a trăit mult timp...

vezi autor