TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În orașul Bucurville VE-CAT-N000OB-16-N-001
În orașul Bucurville
Vezi
galerie

În orașul Bucurville

de Carmen Tiderle

Id: #246443

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După succesul cărții Pe dos, poezii cu proștii pentru copii, Carmen Tiderle revine, la un an distanță, cu o nouă colecţie de poeme pline de viață pentru copiii zilelor noastre: În orașul Bucurville - o bucurie de carte, cu aproape o sută de poezii scrise într-un stil „neserios” despre lucruri și întâmplări aparent mici care însă ascund idei mari.


Un volum de fabule contemporane, superb ilustrate, care nu subestimează inteligența celor mici și nici cheful de copilărie al celor mari. Ceea ce o face delicioasă pentru copii și adulți deopotrivă.


Bucurville e un oraș în care n-are nimeni domiciliu stabil fiindcă e orașul copilăriei, dar e un loc demențial în care ființele și lucrurile au ceva nou și uimitor de spus și de făcut: la primarie candidează un copil, doi bascheți Converse sunt cei mai buni prieteni din univers, semnele de punctuație au o altercație, o masă de bucătărie pleacă în călătorie, viermele de mătase face lână, copiii au alergie la învățat pe dinafară poezie, unicornul are cornul în fund, Moș Crăciun vine doar că are nevoie la toaletă...

 
În orașul Bucurville, fiecare poem e o bucurie. Prin idee, ritm, rimă și, nu în ultimul rând, prin ilustrație, semnată de Vali Petridean. În orașul Bucurville, la fel ca Pe Dos, e o carte #must-read în familie, pe care copiii o vor adora și care le va deschide garantat pofta de citit.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Tiderle

Ilustrator: Vali Petridean

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-864-296-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: copilărie

Carmen Tiderle
Carmen Tiderle
Autor

Carmen Tiderle este poeta copiilor zilelor noastre. Inspirată de cei doi copii a...

vezi autor
Vali Petridean
Vali Petridean
Ilustrator

Unul dintre cei mai apreciaţi ilustratori români, Vali Petridean a ilustrat toat...

vezi autor