TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Andrei și pietricica prieteniei 978-606-992-345-0
Andrei și pietricica prieteniei

Andrei și pietricica prieteniei

de Roxana Andreea Rusu

Titlu apărut în colecția Basm XXI la Integral

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 20.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

"Bullying înseamnă o acțiune care produce injurii celorlalți, efectuată în mod repetat, care se poate manifesta prin agresivitate fizică sau psihologică și prin producerea unor daune emoționale.

Fenomenul a ajuns la cote alarmante și în România, manifestându-se atât în locurile de joacă, cât și în grădinițe și școli. Conform datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, România este în prezent pe locul 3 la nivel european, în clasamentul țărilor cu cele mai multe situații de bullying consemnate.

Nu există o soluție magică împotriva bullying-ului, însă ceea ce putem face în calitate de părinți și cadre didactice este de a oferi în permanență copiilor modele pozitive de atitudine și ocazii de a-și dezvolta empatia față de toate ființele și față de natură. 

Să îi stimulăm să îndrăgească lectura și activitățile care le dezvoltă bunul simț, respectul, inteligența, imaginația și compasiunea. Să-i îndemnăm să înțeleagă și să protejeze natura.

Prin discuții libere, povești și joacă putem combate foarte eficient bullying-ul. Poveștile au rolul de a dezvolta empatia copilului în raport cu natura, oamenii din jur și toate viețuitoarele, contribuind astfel la combaterea comportamentului de tip bullying.

Nu uitați, copiii au cel mai mult nevoie de timp! Oferiți-le timp și iubire, fiți exemple demne de urmat, în viața copiilor, lasați-I să vă povestească totul, chiar și cele mai neînsemnate întâmplări!
Vă mulțumesc că ați ales să cumpărați această carticică! Sper să vă aducă multe momente plăcute petrecute citind, alături de copiii dumneavoastră." - Andreea Roxana Rusu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roxana Andreea Rusu

Ilustrator: Octav Ungureanu

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-992-345-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 56

Dimensiuni: 20x27 cm

Editura: Integral

Pagini: 56

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Cărți pentru copii >> Cărţi educative
Speciale >> Catalog Cartepedia
Speciale >> 9.000 de titluri sub 20 lei!
 
Cuvinte cheie:
carte educativă, bullying, povești educative
Roxana Andreea Rusu
autor

Andreea Roxana Rusu, psihopedagog și...

vezi autor