TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oița veselă și blana încâlcită IN-ANN-OIVIBN-14-N-001
Oița veselă și blana încâlcită
Vezi
galerie

Oița veselă și blana încâlcită

de Antonia Noël

Titlu apărut în colecția Comunicare psiho-socială acasă și la școală la Integral

Id: #245708

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poveștile, știm asta de acum, ne ajută să ne vindecăm, copii și adulți deopotrivă. Ele ne permit să deznodăm contradicțiile, să reparăm situațiile trăite sau să ne vindecăm rănile din trecutul sau prezentul nostru. Prin intermediul acestor istorioare, cititorul va face trecerea de la personajele implicate la propria persoană, găsind astfel rezolvarea la unele situații dificile din viața de zi cu zi.

Povestea Oița veselă și blana încâlcită îl ajută pe părinte să-și conștientizeze importanța rolului său, pentru că, așa cum spunea Haim Ginott, într-o mare măsură, limbajul celor mari determină destinul unui copil. În poveste este vorba despre efectul nociv al „etichetării“ copilului, despre sentimente de deznădejde, rușine și chiar teama care se instalează la cei mici atunci când privirea și cuvintele celor din jur îi sunt potrivnice.

Regăsim la final stima de sine și încrederea în viață, reconstruite printr-o unealtă pe care povestea o prezintă, și anume restituirea.

 

Prin seria Comunicare psiho-socială acasă și la școală autoarea își propune o abordare a universului emoțional cu care ne confruntăm fiecare dintre noi. Poveștile, cu scop terapeutic și relațional, pot fi tot atâtea lecții de viață, de la vârsta școlară până când devenim oameni Mari.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Antonia Noël

Data apariției: noiembrie 2014

ISBN: 978-973-8209-38-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral

Teme: şcoală

 

Opinii editoriale

„Povestea este concepută pentru a fi citită de către copil, sub supravegherea sau împreună cu adultul. Acest lucru asigură o receptare optimă a mesajului de către copil. Vă sugerez să citiți întreaga povestire, înainte de a începe o discuție pe marginea ei. La finalul poveștii, așteptați întrebările pe care copilul le poate avea, înainte de a le pune pe ale dumneavoastră. La întrebările adresate e bine sa reformulați, astfel încât cel mic să-și poată găsi singur răspunsul.

Fără a fi specialist în pedagogia comunicării, părintele sau adultul care acompaniază copilul în lectura acestei cărți va gasi o cale simplă și eficace de a ajunge la trăirile profunde ale copilului. El va reuși, astfel, să întrețină vie relația care-i leagă, alimentând-o cu o comunicare pozitivă.“

Antonia Noël, Consultant în Comunicare Relațională, Formator ESPERE®