TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învăț cum să învăț la liceu DP-ANG-NCSNLL-20-N-001
Vezi
galerie

Învăț cum să învăț la liceu

de André Giordan

Id: #317669

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învăț cum să învăț la liceu conține 40 de fișe practice cu ajutorul cărora copilul de la clasa a VII-a până la clasa a X-a va putea învața să-și descopere și să-și exploateze punctele forte, să-și identifice slăbiciunile și greșelile și să le corecteze, să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur.
Cartea este structurată în cinci părți principale: Învăț despre mine, Învăț cum să învăț mai bine, Învăț să acumulez cunoștințe specifice, Învăț să mă organizez mai bine, Învăț să socializez. La final regășiți zece sfaturi utile date părinților pentru a-și susține cel mai bine copiii.
- Cum se pot îmbunătăți memoria și concentrarea?
- Cum se pot obține rezultate mai bune la lucrările de control?
- Cum se fac temele în mod eficient și fără stres?
- Cum se poate lucra în grup la un proiect?
- Și cum se obține motivația pentru a merge la liceu?
Iată tot atâtea întrebări pe care copiii și părinții lor și le pun deseori și la care această lucrare răspunde.
O lecție nu se învață prin magie! Dacă reușita la liceu reprezintă, mai întâi de toate, o chestiune de dorință, ea are nevoie și de metode bune de lucru. Așadar, obiectivul numărul 1 este „să înveți cum trebuie să înveți...“! Fiecare dintre noi are un mod propriu de a învața. Pentru unii, o schiță, o hartă valorează cât o expunere. Alții au nevoie să repete lecția cu voce tare sau să o spună în șoaptă. Alții trebuie să facă, să simtă sau să trăiască o poveste pentru a reuși să învețe. Rămâne ca fiecare să descopere metoda cu care poate reuși cel mai bine! Pentru unii va fi mai ușor, pentru că modul lor de a învața corespunde cu ceea ce liceul așteaptă de la ei. Pentru alții va fi mai complicat, căci sistemului de învățământ ii este greu să se adapteze fiecăruia.
Misiunea acestei cărți este aceea de a explica parcursul mental, atitudinile care se așteaptă de la tine și organizarea necesară acestei „meserii de elev“. Vei descoperi aici și ponturi care-ți vor permite să reușeșți mai bine în această direcție. Plecând de la sfaturi, sugestii, activități pe care această carte ți le propune, îți vei putea însuși metode de lucru eficiente, vei descoperi unele noi și, mai ales, le vei putea elabora pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.
Părinții tăi vor găși și ei la sfârșitul cărții sfaturi care le sunt destinate. Încurajează-i să le citească! Apoi va fi rândul tău să acționezi!

extinde
 

Detalii produs

Autor: André Giordan

Traducător: Gabriela Milcu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-048-106-5

EAN-13: 5948495002688

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

André Giordan
André Giordan
Autor

André Giordan este profesor fondator al laboratorului de didactică și epistemolo...

vezi autor