TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învăț cum să învăț la liceu 5948495002688
Învăț cum să învăț la liceu

Învăț cum să învăț la liceu

de André Giordan

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 26.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Învăț cum  învăț la liceu conține 40 de fișe practice cu ajutorul cărora copilul de la clasa a VII-a până la clasa a X-a va putea învața -și descopere și -și exploateze punctele forte-și identifice slăbiciunile și greșelile și  le corecteze, -și îmbunătățească relațiile cu cei din jur.
Cartea este structurată în cinci părți principale: Învăț despre mineÎnvăț cum  învăț mai bine, Învăț  acumulez cunoștințe specifice, Învăț   organizez mai bine, Învăț  socializez. La final regășiți zece sfaturi utile date părinților pentru a-și susține cel mai bine copiii.
- Cum se pot îmbunătăți memoria și concentrarea?
- Cum se pot obține rezultate mai bune la lucrările de control?
- Cum se fac temele în mod eficient și fără stres?
- Cum se poate lucra în grup la un proiect?
Și cum se obține motivația pentru a merge la liceu?
Iată tot atâtea întrebări pe care copiii și părinții lor și le pun deseori și la care această lucrare răspunde.
lecție nu se învață prin magie! Dacă reușita la liceu reprezintămai întâi de toate, o chestiune de dorințăea are nevoie și de metode bune de lucru. Așadar, obiectivul numărul 1 este „ înveți cum trebuie  înveți...“! Fiecare dintre noi are un mod propriu de a învața. Pentru unii, o schiță, o hartă valorează cât o expunere. Alții au nevoie  repete lecția cu voce tare sau  o spună în șoaptăAlții trebuie  facă simtă sau  trăiască o poveste pentru a reuși  învețeRămâne ca fiecare  descopere metoda cu care poate reuși cel mai bine! Pentru unii va fi mai ușor, pentru  modul lor de a învața corespunde cu ceea ce liceul așteaptă de la ei. Pentru alții va fi mai complicat, căci sistemului de învățământ ii este greu  se adapteze fiecăruia.
Misiunea acestei cărți este aceea de a explica parcursul mental, atitudinile care se așteaptă de la tine și organizarea necesară acestei „meserii de elev“. Vei descoperi aici și ponturi care-ți vor permite  reușeșți mai bine în această direcțiePlecând de la sfaturi, sugestii, activități pe care această carte ți le propune, îți vei putea însuși metode de lucru eficiente, vei descoperi unele noi și, mai ales, le vei putea elabora pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.
Părinții tăi vor și și ei la sfârșitul cărții sfaturi care le sunt destinate. Încurajează-i  le citească! Apoi va fi rândul tău  acționezi!
extinde
 

Detalii produs

Autor: André Giordan

Traducător: Gabriela Milcu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 5948495002688

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Dimensiuni: 16x24 cm

Editura: Didactica Publishing House

Pagini: 192

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Cărți pentru copii >> Cărţi educative
Speciale >> Catalog Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
învățare, metode de lucru, fișe practice, liceu
André Giordan
autor

André Giordan este profesor fondator al laboratorului de didactică...

vezi autor