TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zig și Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit ușor, nivelul 3 GA-NST-ZIWV2B-21-N-001
Zig și Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit ușor, nivelul 3
Vezi
galerie

Zig și Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit ușor, nivelul 3

de , Trade Loeffler

Titlu apărut în colecția BeDe citit ușor, nivelul 3. Editura Gama la Gama

Id: #373274

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când prietenii extratereștri Zig și Wikki își pierd nava spațială pe Pământ, prietenia lor este serios pusă la încercare. Pentru a ajunge acasă, ei trebuie să treacă printr-o fermă și printr-o... vacă, aflând pe traseu o mulțime de lucruri interesante despre ecologie (și luându-se la ceartă). Povestea amuzantă, bazată pe informații științifice, a Nadjei Spiegelman și a lui Trade Loeffler e plină de aventuri palpitante și informații despre caca. Ce și-ar putea dori mai mult un tânăr cititor?

 

Scriitoarea Nadja Spiegelman este fiica celebrului artist Art Spiegelman și a editoarei Françoise Mouly, art editor al revistei The New Yorker.

 

Cartea face parte din seria BeDe citit ușor, o colecție de benzi desenate pentru cititori începători. Titlurile de la nivelul 3 sunt recomandate pentru clasele a II-a și a III-a și se caracterizează prin: • 800-1000 de cuvinte în propoziții lungi • poveste lungă, cu mai multe capitole • cadru larg, cu schimbări de timp și loc al acțiunii.

 

Copiii adoră benzile desenate! Ei sunt în mod natural atrași de detaliile din imagini, care îi motiveazã să citească cuvintele. Benzile desenate permit atât cititorilor începători, cât și celor mai reticenți să se bucure de povești complexe, cu un vocabular bogat. Cartea potrivită pentru copiii de 8-9 ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Ziua portocalie a lui Otto (volumul 1) • Zig și Wikki: Ceva mi-a mâncat tema (volumul 1) • Ziua invers a lui Otto (volumul 2)

extinde
 

Detalii produs

Autor: , Trade Loeffler

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9789731499819

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama