TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Set R.J. PALACIO (3 volume) AR-RJP-SERP3V-20-N-001
Set R.J. PALACIO (3 volume)
Vezi
galerie

Set R.J. PALACIO (3 volume)

de R.J. Palacio

Titlu apărut în colecția Smart Blue la Arthur

Id: #307804

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Peste 6 milioane de oameni au citit Minunea, un bestseller aflat pe locul întâi în topul New York Times, și l-au îndrăgit pe Auggie Pullman, un băiat obișnuit cu o față neobișnuită. Este cartea care a inspirat mișcarea „Alege să fii bun“. În Minunea, cititorii au făcut cunoștință cu memorabilul profesor Browne, un mare colecționar de precepte, printre altele.


În Minunea în 365 de zile îl cunoaștem mai bine pe profesorul Browne, care povestește aici conversații avute cu Auggie, Julian, Summer, Jack Will și alți elevi pe care i-a ajutat să-și vadă viețile într-o lumină nouă.

 

Scrisă din perspectiva lui Christopher, care notează în jurnal întâmplările de peste zi, dar și din trecut, Cartea despre Pluto adaugă o perspectivă nouă poveștii din Minunea, având în centru doi prieteni care trăiesc în locuri diferite, dar sunt legați de o prietenie ce sfidează timpul și distanța.

 

Cartea lui Julian vine în completarea poveștii din Minunea, roman pentru copii aflat pe locul I în lista de bestselleruri New York Times și câștigător al premiilor Mark Twain și Junior Young Reader's Choice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: R.J. Palacio

Traducător: Ioana Vîlcu, Iulia Arsintescu

Data apariției: februarie 2020

ISBN: 7896067880036

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 664

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: copilărie, curaj, prietenie

 

Opinii editoriale

"Deși cartea începe destul de previzibil, povestea lui Julian e plină de suprize care scot în evidență tema principală a cărții - compasiunea. Însă nu doar compasiunea pentru victimă, ci și pentru agresor. Când vor afla motivele pentru care Julian se comportă așa, copiii vor învăța o lecție importantă despre cum este să te pui în pielea altcuiva.

 
 

School Library Journal
R.J. Palacio
R.J. Palacio
Autor

R.J. Palacio este graficiană. A conceput designul mai multor coperte ale unor că...

vezi autor