TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toleranță și respect GC-BRH-PITTIR-20-N-001
Vezi
galerie

Toleranță și respect

de Brigitte Hoffmann

Id: #313641

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Pentru copii inteligenți
 

Descriere produs

Pixi Știe-Tot despre valorile umane esențiale


Această cărticică îi ajută pe copii să deprindă cele mai importante abilități comportamentale și emoționale pentru a se bucura de relații armonioase cu cei din jur.


Toți oamenii sunt egali. Nu contează ce culoare a pielii ai, dacă ești de sex masculin sau feminin, ce limbă vorbești, în ce Dumnezeu crezi, ce gândești, ce avere ai sau unde te-ai născut. Nimeni nu trebuie defavorizat din cauza aspectului său, al limbii sale, al religiei sau din orice alt motiv.


Fiecare om este definit de propriile caracteristici, care în comparație cu ceilalți se transformă în deosebiri. Dar lucrurile care ne diferențiază pot deveni pretexte pentru apropiere. La fiecare om este ceva deosebit de descoperit. Uneori, calitățile deosebite ale cuiva îți sar în ochi din prima secundă. Alteori, este nevoie să îl cunoști mai bine. Chiar și atunci când simțim același lucru, ne putem manifesta în moduri diferite. Fiecare dintre noi poate avea sentimente precum furia, teama, afecțiunea, tristețea sau bucuria. În fond, asta înseamnă să fii Om.


Copiii învață lecția diversității cu ajutorul spiridușului Pixi. Deși uneori toleranța și respectul sunt sentimente greu de accesat, prin exercițiu și bunăvoință devin o obișnuință. Avem cu toții un scop comun: acela de a ne folosi la maxim potențialul în comunitatea în care trăim. Iar viitorul se anunță luminos pentru o societate în care domnesc egalitatea și înțelegerea.


Cărticelele educative PIXI ȘTIE-TOT se adresează copiilor de vârstă școlară. Informațiile revizuite de specialiști și pedagogi vin în completarea cunoștințelor acumulate la scoală sau dezvoltă subiecte interesante despre noi și despre lumea în care trăim.


Toate cărticelele PIXI ȘTIE-TOT se mândresc cu:

  1. Subiecte enciclopedice de mare interes
  2. Texte clare și istețe
  3. Ilustrații colorate pentru o mai bună înțelegere a informațiilor
  4. Casete, chestionare, mini-dicționare și jocuri pentru fixarea informațiilor
extinde
 

Detalii produs

Autor: Brigitte Hoffmann

Ilustrator: Dorothea Tust

Traducător: Constantin Furtună

Data apariției: iunie 2020

ISBN: 978-606-796-091-4

EAN-13: 2055000470948

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: toleranță, copilărie, emoții