TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istoria lumii pentru copii 978-606-95625-8-1
Istoria lumii pentru copii
Vezi
galerie

Istoria lumii pentru copii

de Brooke Khan

Id: #215167

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
500 de informații – Conducători puternici, imperii misterioase și explorări fascinante. De la Egiptul antic până la Americi
 

Descriere produs

Puneți-vă centurile de siguranță pentru o incursiune rapidă în istorie! Veți fi uimiți de unele detalii pe care sunteți pe cale să le aflați. Știați, de pildă, că în India antică, înainte ca omenirea să fi inventat copcile, chirurgii foloseau fălcile furnicilor uriașe pentru a închide rănile?
Uităm uneori că istoria este mai mult decât o simplă enumerare de date și evenimente. Este plină de povești uimitoare, de oameni interesanți și de fapte extraordinare. În această călătorie, veți descoperi o parte a istoriei pe care n-o găsiți în manuale.
Firește, ați aflat probabil la școală despre exploratorul portughez Fernando Magellan. Însă știați că el și echipajul lui s-au hrănit cu șobolani și rumeguș când au rămas fără mâncare în cursul expediției lor în jurul lumii?

 

Chiar dacă această carte nu poate aborda toate subiectele de la orele voastre de istorie, veți descoperi o mulțime de informații fascinante care probabil nu apar în manuale, cum ar fi, de pildă, că vechii egipteni aveau nevoie de mai mult de două luni ca să facă o mumie! Nu numai că este distractiv să descoperi astfel istoria, dar vă veți aminti mai ușor și mai mult despre epocile istorice și evenimentele importante pe care le studiați.

 

Sunteți pregătiți să călătoriți înapoi în timp? În fiecare capitol vă așteaptă o experiență nouă și interesantă. Vă veți întoarce cu mii de ani în urmă, veți cutreiera lumea și, pe parcurs, veți cunoaște câteva personalități fascinante. Incursiune plăcută!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brooke Khan

Ilustrator: Kelly Canby

Traducător: Felicia Mardale

Data apariției: mai 2023

Titlu original: World History for Kids: 500 Facts!

ISBN: 978-606-95625-8-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Omnium

Teme: copilărie, curiozitate