TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prințesa de cenușă (Vol. 1) VB-LAS-PRINDC-18-N-001
Prințesa de cenușă (Vol. 1)
Vezi
galerie

Prințesa de cenușă (Vol. 1)

de Laura Sebastian

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #257732

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Timp de zece ani, Theo este captivă în propriul palat. Îndură abuzul neîncetat și batjocura Kaiserului și a curtenilor săi. E lipsită de putere și supraviețuiește în această lume nouă doar îngropând-o adânc în ea pe fetița care a fost odată.

 

Apoi, într-o seară, Kaiserul o forțează să facă inimaginabilul. Cu mâinile pătate de sânge și cu speranța că își va recăpăta tronul pierdut, ea își dă seama că nu este destul doar să supraviețuiești. Theo are o armă: propria minte, mai ascuțită decât orice sabie. Iar puterea nu se câștigă întotdeauna doar pe câmpul de bătălie.

 

Timp de zece ani, Prințesa de Cenușă își vede țara prădată și poporul înrobit. Dar totul încetează acum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Sebastian

Traducător: Anca Zaharia

Data apariției: noiembrie 2018

Titlu original: Ash Princess

ISBN: 978-606-94622-3-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: curaj, răzbunare, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Prințesa de Cenușă este un roman fantasy epic, despre un tron furat cu cruzime și o fată care trebuie să lupte pentru a-l recăpăta pentru poporul ei.

Tensionată și elaborată, această poveste despre o prințesă maltratată și dornică de răzbunare, care incită la rebeliune pentru a-și recăpăta poziția de putere, atinge o coardă a timpului. Prințesa de Cenușă este o replică inteligentă și feministă a poveștii tradiționale cu eroina detronată, la care se adaugă multă intrigă, iubire și minciuni spuse pentru a îndulci situația. Baftă dacă vreți să o lăsați din mână.

Virginia Boecker, autoarea seriei «The Witch Hunter»

Povestea curge și se învârte ca o spadasină, iar lama ei cioplește personajele și le întoarce pe unele împotriva altora. Acest roman fierbinte este o examinare interesantă a complexității răului și luptei împotriva acestuia.

Sarah Porter, autoarea cărții «Vassa și Noaptea»

Laura Sebastian spune o poveste întunecată și vrăjită. Pregătiți-vă, căci Theodosia Houzzara – rănită, hotărâtă, mortală – își va săpa drum spre inimile voastre.

Sara Holland, autoarea «Everless», bestseller New York Times

Pentru iubitorii de fantasy, mai ales pentru cei cărora le plac protagonistele puternice, cartea aceasta se va vinde de la sine. Theo este dură și are onoare; te poți identifica cu sentimentele ei, pe care Sebastian le-a construit într-o lume amplă și frumoasă.

VOYA

Oferindu-ne o poveste care se amestecă cu intriga politică, cu magia puternică și debilitantă și cu mecanismele violente ale colonizării, Prințesa de Cenușă își va subjuga cititorii cu un subiect turbulent și fascinant.

Kirkus Reviews

Prin alianțe neașteptate și planuri de evadare îndrăznețe, călătoria Theodosiei de la prințesa asuprită la regină este una antrenantă, pe care fanii de fantasy o vor savura.

SLJ

Prințesa de Cenușă e o fereastră care arată complexitățile interacțiunii și emoțiilor umane, tensiunile familiale și fața publică falsă, care uneori este cerută în politică și la curte..., culminând cu un final numai bun pentru apariția unei continuări.

Publishers Weekly

Sebastian atrage atenția asupra personajului Theodosiei datorită luptei ei interioare, iar amenințările cu care are de-a face aduc o tensiune care te detrmină să-ți rozi unghiile... Cititorii vor dori să o urmărească și în revolta care vine în continuarea promisă de autoare.

Bulletin
Laura Sebastian
Laura Sebastian
Autor

Laura Sebastian a crescut în South Florida și a urmat cursurile Facultății Savan...

vezi autor
Anca Zaharia
Anca Zaharia
Traducător

„M-am născut acum niște ani într-o zonă pe care regret că o știu. Toate explicaț...

vezi autor