TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Judy Moody vine de pe Marte
Judy Moody vine de pe Marte
Vezi
galerie

Judy Moody vine de pe Marte

de

Titlu apărut în colecția Judy Moody la Gama

Id: #374510

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

E Ziua pe Dos! Judy își piaptănă părul, își asortează hainele și se poartă frumos chiar și cu frățiorul ei nesuferit. Dar se poate ține de noile obiceiuri o săptămână întreagă? Va trebui să tricoteze întruna cu degetele, ca să uite de nazuri. O fi noua Judy extraterestră? Prietenii ei deja au intrat la bănuieli... Judy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică.

 

Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici. Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit! Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly.

 

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Judy Moody salvează lumea • Judy Moody are toane • Judy Moody devine celebră • Judy Moody face ocolul Pământului în 8 zile • Judy Moody  merge la facultate

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9789731497051

Copertă: Paperback

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: umor