TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Formidabilul Maurice și oastea rozătoarelor savante AR-TEP-FMIORS-17-N-001
Vezi
galerie

Formidabilul Maurice și oastea rozătoarelor savante

de Terry Pratchett

Titlu apărut în colecția Orange Fantasy la Arthur

Id: #252280

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Carte câștigătoare a Medaliei Carnegie


Un șobolan care apărea ici-colo, chițăind sonor și bălăcindu-se în smântâna proaspătă putea fi, doar el, o adevărată pacoste. După câteva astfel de zile, era uimitor să vezi cât de mult se bucurau oamenii să vadă un puști cu mutră de tont, dar cu fluier de vrăjit șobolanii. Și rămâneau uimiți când șobolanii ieșeau din toate găurile ca să-l urmeze pe fluieraș să iasă din oraș. Dar uluiți cu adevărat ar fi fost să afle că șobolanii și fluierașul se întâlneau undeva în boschetele de lângă oraș cu un motan și numărau solemn banii.

 

Formidabilul Maurice pune la cale escrocheria perfectă. Descurcăreț în viața de stradă, motanul cunoaște valoarea banilor și vorbele lui meșteșugite sunt foarte convingătoare. Dar când Maurice și cohortele de șobolani care-l urmează hotărăsc să înșele orașul BaDeloc, nu sunt de ajuns cuvintele avântate pentru a supraviețui pericolelor care-i așteaptă. Fiindcă acesta e un oraș unde nu prea se găsește de mâncare iar șobolanii sunt priviți cu ură, unde pivnițele sunt căptușite cu capcane mortale și unde un rău înspăimântător pândește sub străzile înfometate...


Plasată în populara Lume Disc, povestea spusă de Terry Pratchett este deopotrivă cuceritoare și nostimă. Unul dintre cei mai apreciați scriitori de fantasy răstoarnă o poveste clasică și nimeni nu se va mai uita cu aceiași ochi la fluierașul fermecat, și nici la șobolani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terry Pratchett

Traducător: Iulia Arsintescu

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: The Amazing Maurice and His Educated Rodents

ISBN: 9786067881974

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 267

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: aventură

Terry Pratchett
Terry Pratchett
Autor

Terry Pratchett (n. 28 aprilie 1948 - d. 12 martie 2015) a fost unul dintre cei...

vezi autor