TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tropice tâmpe 9786067882803
Vezi
galerie

Tropice tâmpe

de Florin Bican

Titlu apărut în colecția Serie de autor Florin Bican la Arthur

Id: #251224

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte fantastică: zboară în balon cu poștărița Cristinel, dezleagă tainele apariției omului cu Tarzan și află care este fața nevăzută a nopții!


Este o zi ca oricare alta. Orologiul Big Bang bate alandala, ca un ecou îndepărtat al începutului lumii. Suntem în Anglia, în Marea Britanie, dar numele țării nu contează prea mult – cum să conteze, când hărțile sunt pline de nume de țări, de orașe, de sate, râuri și fluvii, mări și oceane. Unui biet explorator, cum e Stanley, eroul nostru, nu i-a mai rămas nimic de explorat. Poștărița Cristinel, care-i sună la ușă chiar la ora ceaiului, este mai exploratoare ca el: bate tot mapamondul în lung și-n lat, cu telegrame urgente, duse la destinație cu viteza balonului.


Plecat, în sfârșit, din fotoliul de lângă șemineu, cu destinația Kenya și cu speranța de a descoperi locuri necunoscute, Stanley primește o misiune extraordinar de importantă: trebuie să salveze jungla de flagelul betonului. Este o misiune care-l poate transforma în erou, pentru că de salvarea junglei depinde lumea toată: când zici junglă, zici copaci, când zici copaci, zici lemn... iar când zici lemn, zici limbaj – și ce-ar fi guvernarea fără limba de lemn?


Mergând din aproape până-n departe, cum zice-n carte, Stanley își găsește aliați dornici să-l ajute să curme orice rău care macină omenirea. Iar aventurile lui vor schimba fața lumii!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florin Bican

Ilustrator: Andreea Dobrin Dinu

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 9786067882803

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: aventură

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Tropice tâmpe expune extraordinara poveste a exploratorului Stanley ce primește extraordinara misiune de a dejuga planurile unor cocalari ordinari care vor să asfalteze jungla africană, stricând astfe......“

citește mai mult
VIDEO
Florin Bican
Florin Bican
Autor

Florin Bican - n. 29.3.1956, Bucureşti. A absolvit Facultatea de Limbi şi Litera...

vezi autor
Andreea Dobrin Dinu
Andreea Dobrin Dinu
Ilustrator

Andreea Dobrin Dinu este ilustratoare și designer grafic. A studiat arte grafice...

vezi autor