TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Supravieţuitorii. Căderea întunericului (vol 3) 978-606-8578-85-9

Supravieţuitorii. Căderea întunericului (vol 3)

de Erin Hunter

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 28.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Lumea nu va mai fi niciodată la fel după Marele Mârâit - așa s-ar numi un cutremur devastator văzut prin ochii unui cățel. Pământul s-a despicat pe de-a întregul și au dispărut toate labele-lungi – așa s-ar numi seminția omenească prin ochii aceluiași cățel. Hrana a devenit aproape imposibil de găsit, apa este otrăvită, iar dușmanii mișună la tot pasul. În această situație, câinii se văd nevoiți să deprindă toate aptitudinile unor supraviețuitori. A venit vremea lor să domine lumea.

Norocel, un Câine Singuratic obișnuit să trăiască pe cont propriu în jungla orașului, se integrează acum în Haita Câinilor Legați. Când un atac puternic îi pune în pericol nu numai pe Câinii Legați, ci și pe inamicii lor, Câinii Sălbatici, Norocel își dă seama că singura lor șansă de supraviețuire este să se unească. Tocmai această decizie îi va provoca probleme, iar în cele din urmă va fi alungat din haită. Norocel încearcă să se bucure de libertatea regăsită, însă pădurea și orașul devastat ascund o mulțime de capcane pentru un Câine Singuratic. Pentru prima dată după Marele Mârâit, își dorește cu disperare să trăiască în compania altor câini. Dar s-ar putea să fie prea târziu pentru el.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Traducător: Andrei Covaciu

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-606-8578-85-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Galaxia Copiilor

Titlu original: Survivors. Darkness Falls

Pagini: 344

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

Opinii editoriale

„O carte plină de întâmplări palpitante și minunate.“

Kirkus Reviews

„Tinerii cititori vor găsi o mulțime de lucruri fascinante în această carte de aventuri, de la intriga palpitantă până la caracterizările fiecărui cățel în parte. O lectură ideală pentru fanii «Pisicilor războinice».”

Booklist

„Să vezi lumea prin ochii unui cățel îți poate schimba viziunea asupra vieții. Acțiunea și pericolul îi vor ține pe cititori în suspans, iar finalul pe muchie de cuțit îi va determina să deschidă nerăbdători următoarea carte din serie.”

Jennifer Rummel, VOYA
Erin Hunter
autor

Semnătura Erin Hunter este prezentă pe trei serii de romane pentru copii...

vezi autor