TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emily the Strange. Zilele pierdute CJ-JGR-EMTSZP-10-N-001
Emily the Strange. Zilele pierdute
Vezi
galerie

Emily the Strange. Zilele pierdute

de Rob Reger, Jessica Gruner

Id: #216454

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Emily nu e o fată ca oricare alta. Poartă în fiecare zi aceeași rochie neagră. E moartă dupa matematică și știință. Cele mai bune prietene ale ei sunt patru pisici negre și se dă în vânt după muzica rock și punk. Iar acum Emily suferă de amnezie: nu mai știe nimic din ce s-a întâmplat în zilele pierdute din memoria ei. Habar nu are cine este, de ce se află în orașul Blackrock și ce legătură are cu fondatoarea lui, Emma LeStrande. Noroc cu acest caiet negru în care-și notează tot ce i se întâmplă, desenează pisici vagaboande și hărți, lipește fotografii și face liste care au întotdeauna 13 puncte.

 

Derutată de faptul că știe cum să calculeze viteza finală și să repare un espressor, dar n-are idee cum o cheamă, câți ani are și cum se numește un pui de pisică, Emily adună indicii despre identitatea ei și se trezește în toiul unui conflict în care e mai implicată decât crede. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rob Reger, Jessica Gruner

Traducător: Steluţa Voica

Data apariției: 2010

Titlu original: Emily the Strange

ISBN: 978-973-128-328-9

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, conflict

 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Când te trezești într-un oraș necunoscut, fără absolut nici o idee privind identitatea ta și fără nici o amintire, primul lucru pe care-l poți face este să pui pe hârtie toate datele de care, totuși,......“

citește mai mult