TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să-ți dresezi dragonul (Vol. 1) 9786067109856
Cum să-ți dresezi dragonul (Vol. 1)
Vezi
galerie

Cum să-ți dresezi dragonul (Vol. 1)

de Cressida Cowell

Titlu apărut în colecția Funny Green la Arthur

Id: #215756

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Hâc Hidos Hering al III-lea conduce grupul de recruți vikingi în programul de inițiere care le permite să intre în Tribul Derbedeilor Păroși. Deznodământul e clar: vor fi eroi sau vor fi goniți de pe Insula Tont dacă nu reușesc să dreseze dragonii capturați chiar de ei.


Pe Hâc toți îl numesc Nevrednic, iar acum are alături un dragon pitic și îndărătnic pe nume Știrb. În plus, un Marinodragonus Giganticus Maximus pune stăpânire pe plaja Insulei Tont. Dacă Hâc nu va reuși să își salveze vikingii, vor ajunge toți cinuțe cântătoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cressida Cowell

Ilustrator: Cressida Cowell

Traducător: Iulia Arsintescu

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: How to Train Your Dragon

ISBN: 9786067109856

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x19 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: aventură, iubire, prietenie, umor

Editura: Arthur

 

Opinii editoriale

„La fel ca în cazul celor mai bune cărți pentru copii, și aceasta este despre lucruri foarte importante: răbdare, loialitate, prietenie și dragoste."

Daily Telegraph

„Aventuri captivante, personaje grozave și o mulțime de glume și ilustrații amuzante care vor face ca pățaniile lui Hâc să devină unele dintre cărțile tale preferate." 

TBK Magazine

„Marinodragonus Giganticus Maximus... nu poate fi supus prin forță. Și tocmai Hâc cel firav știe cum poate fi înfruntat. Dragonul imens amenință cu moartea întregul trib; în lupta cu el, câștigă cel mai puternic: cel mai inteligent, nu cel mai mare. Până la această confruntare finală e cale lungă – cale de o carte și cale de o prietenie între om și dragon. Cressida Cowell scrie și ilustrează cu umor o carte cu tușe fantasy despre cooperare și alianță, despre relațiile dintre copii și părinți, despre rivalitate, despre prietenie și munca depusă să o păstrezi. În lumea violentă a vikingilor, dar povestită cu mult haz, Hâc și Știrb ajung eroi prin metoda grea, un proces care le pune la încercare răbdarea, curajul și încrederea unul în celălalt.”

Cristina Năstăilă, redactor Arthur
Cressida Cowell
Cressida Cowell
Autor, ilustrator

Cressida Cowell a crescut în Londra și pe o mică insulă, aproape nelocuită, de p...

vezi autor