TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imortaliștii SB-CHB-IMORTA-18-N-001
Imortaliștii
Vezi
galerie

Imortaliștii

de Chloe Benjamin

Titlu apărut în colecția Storia Plus la Storia Books

Id: #257730

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Lower East Side, New York City, este 1969. Umblă vorba că a apărut o femeie mistică, o clarvăzătoare nomadă, care pretinde că poate prezice oricui ziua în care va muri. Copiii familiei Gold, patru adolescenți ale căror personalități abia încep să se contureze, se duc pe ascuns să-și afle viitorul.

Iar ceea ce află le va afecta următorii 50 de ani. Simon, „băiatul de aur” al familiei, evadează pe coasta de vest, căutând iubirea în fascinantul San Francisco al anilor 1980. Klara cea visătoare devine magician în Las Vegas, în încercarea ei obsesivă de a împleti realitatea cu fantezia. Fratele cel mai mare, Daniel, caută stabilitatea ca medic militar după atacurile din 11 septembrie. Iar Varya, studioasa familiei, se dedică cercetării longevității, testând granițele dintre știință și nemurire.


Un roman răvășitor, de o ambiție și o profunzime remarcabile, Imortaliștiiexplorează limita dintre destin și liberul arbitru, realitate și iluzie, lumea aceasta și lumea cealaltă. Este o mărturie profund impresionantă despre forța povestirii, natura credinței și puterea de atracție inexorabilă a legăturilor de familie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chloe Benjamin

Traducător: Miruna Voiculescu

Data apariției: noiembrie 2018

Titlu original: The Immortalists

ISBN: 978-606-94622-4-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,De întindere scurtă și în ciuda unui început care promite o direcție mistică, romanul lui Chloe Benjamin imaginează câteva variante de răspuns la o întrebare extrem de serioasă: cum ne putem salva din......“

citește mai mult