TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cei mai nașpa ani din viața mea (Vol. 1) CJ-JPC-GV1CMN-12-N-001
Vezi
galerie

Cei mai nașpa ani din viața mea (Vol. 1)

de James Patterson, Chris Tebbetts

Id: #216360

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

New York Times bestseller (se află pe locul 1 încă de la apariţia sa şi continuă să rămână în top la un an după publicare) tradusă în 9 limbi recomandată de School Library Journal în curând, un film produs la Hollywood.

Dacă eşti „încarcerat” la generală, sau o să fii curând, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti.Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină. Ia vezi, cum e? O să-ţi spun o poveste foarte tare!

Iată povestea absolut incredibilă despre cum eu, Rafe Khatchadorian, am înfruntat-o şi am înfrânt-o pe diabolica profă supranumită Doamna Dragon, mi-am vândut sufletul teroristului şcolii, şi tot eu am plătit dolar după dolar, m-am luptat cu un trântor adevărat, de mai multe ori, am cam pus ochii pe cea mai simpatică fată din şcoală, am făcut afaceri cu suc şi-am dat faliment şi i-am rănit intenţionat-din-greşeală pe toţi oamenii la care ţin. Uneori, cele mai naşpa zile din viaţa mea au fost chiar bune. Alteori, proaste. Dar, în general, au fost teribil de amuzante. Convingeți-vă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Patterson, Chris Tebbetts

Ilustrator: Laura Park

Traducător: Iaromira Popovici

Data apariției: 2012

Titlu original: Middle School: The Worst Years of My Life

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: prietenie, şcoală, umor

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Rafe, să nu vă speriați dacă articolul nu se termină pentru că e posibil să adorm până termin de scris numele personajului, Khatchadorian, am scăpat ieftin, am dat copy/paste, este un puști ca oricare......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Rafe chiar așteaptă să înceapă școala! Cum așa? Pentru că a fost acceptat la Școala de Arte Catedrala din Marele Oraș! Ce nu știe Rafe este că un dușman crunt îl pândește din umbră și nici măcar nu-și......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"Ilustraţiile fermecătoare şi un antierou haios şi nebunatic, dar cu care te identifici imediat, au drept rezultat o carte absolut irezistibilă!”

Family Circle

"Rafe e băiatul rău cu un suflet de aur.”

A.J. Jacobs, New York Times Sunday Book Review
James Patterson
James Patterson
Autor

James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul...

vezi autor