TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Câinele-fantomă și Luna (vol. 3) 978-606-796-048-8
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Câinele-fantomă și Luna (vol. 3)

Claire Barker
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Al treilea volum dintr-o serie fantastică, plină de năzbâtii, chicoteli și hămăieli.Tătănuș Pipăruș, cea mai plină de viață...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-796-048-8
Dimensiuni: 13x18,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele produse autor:

Câinele-fantomă și Luna (vol. 3)
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Câinele-fantomă și Luna (vol. 3) de Claire Barker apărută la editura Galaxia Copiilor

Al treilea volum dintr-o serie fantastică, plină de năzbâtii, chicoteli și hămăieli.

Tătănuș Pipăruș, cea mai plină de viață fantomă din lume, își continuă aventurile până la stele și înapoi.

„Prietenia este eternă“ descrie cel mai bine relația dintre Tătănuș și Winnie, fetița familiei Pipăruș. După ce a murit și s-a transformat într-o fantomă simpatică, Tătănuș a rămas alături de stăpâna lui. Ba mai mult, lui i s-au alăturat și Spiritele din Starcross, o adunătură grozavă de animale fantomatice. Starcross, așa cum vă amintiți din primele două volume, este raiul pe pământ. Această reședință din comitatul Bartonshire, Anglia, are peste 900 de ani vechime. Și un farmec întrecut numai de excentricitățile familiei Pipăruș, căreia îi aparține.

În acest punct al poveștii, odată cu venirea iernii, se închid porțile pentru turiștii care au vizitat reședința pe parcursul verii. Clădirea s-a cufundat într-un somn adânc. Păianjenii au țesut pânze uriașe peste colecțiile de pălării ale locatarilor. Scaunele din ceainărie au fost așezate unele peste altele, iar obloanele magazinului de suveniruri au fost trase. Coridoarele cască, iar încăperile goale moțăie. Chiar și Tătănuș, veșnic pus pe șotii, se plânge de plictiseală. Dar astrele au surprize mari pentru el și prietenii lui. După aventurile din vară, în care fuseseră implicați un tigru-fantomă, un circ și un hoț de bijuterii de anvergură internațională, îi așteaptă o nouă provocare.

Totul începe atunci când Tătănuș scoate la iveală din sera plină de resturi și gunoaie a familiei un obiect misterios, care semăna puțin cu un burlan vechi. Se dovedește a fi un telescop antic, iar Winnie devine automat fascinată de stele. La un moment dat, în curtea lor își face apariția o iapă-fantomă cu o mare dilemă: unde este stăpâna ei, un astronom faimos? Atunci, Tătănuș începe să cerceteze cerul în căutare de răspunsuri.

Autor: Claire Barker
Ilustrator: Ross Collins
Data apariției: iunie 2019
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru copii, prieteni, aventuri, prietenie
Opinia cititorilor